Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Ing. Filipu Konečnému, se sídlem Evžena Rošického 1080/18, Ostrava 721 00, IČ 01127624, zapsaná v Živnostenském rejstříku, Magistrát města Ostrava(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Velká letní soutěž se Salerm Cosmetics
23.06.2019
Velká letní soutěž se Salerm Cosmetics
Velká ☀️ letní instagramová soutěž se SALERM Cosmetics o vlasovou kosmetiku dle svého výběru v hodnotě 3000 Kč. Nyní je ten správný čas vyzkoušet prod... číst celé
100% přírodní barvení Salerm Biokera VEGAN
25.04.2019
100% přírodní barvení Salerm Biokera VEGAN
Salerm Cosmetics v souladu s nejnovějšími trendy  představuje novou řadu 100% rostlinných barev na vlasy Biokera VEGAN. Salerm Biokera Vegan přináší z... číst celé
Školení: STŘIHY A TECHNIKY BARVENÍ
01.02.2019
Školení: STŘIHY A TECHNIKY BARVENÍ
Ve dnech 14.05.2019 a 15.05.2018 proběhne školení kadeřníků na téma střihy a techniky barvení. Školení bude probíhat pod záštitou společnosti Salerm C... číst celé
Fotoreport: PERFEKTNÍ KRYTÍ A TRICHOLOGIE
10.10.2018
Fotoreport: PERFEKTNÍ KRYTÍ A TRICHOLOGIE
Ve dnech 9.10.2018 a 10.10.2018 proběhlo školení kadeřníků na téma 100% krytí šedivých vlasů a trichologie. Školení proběhlo v centru Ostravy pod zášt... číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.